De Veritas Prepaid Kredietkaart staat ter beschikking van elkeen vanaf de leeftijd van 18 jaar. Zelfs indien men nog geen bankrekening heeft kan de Veritas Prepaid Mastercard aangevraagd worden, en is het mogelijk om deze zelf te voorzien van saldo, of door anderen te laten storten op uw Veritas Prepaid bankrekening. De Vertitas kredietkaart is de ideale manier om uw uitgaven onder controle te houden, U kunt namelijk nooit meer uitgeven dan er saldo aanwezig is op de Prepaid Kredietkaart.

Bekijk de Vertitas Prepaid kaart >> Vergelijk Veritas kredietkaart met andere aanbieders >>

Troeven Vertitas prepaid kaart

De voornaamste troef van de Veritas prepaid kredietkaart is dat uw privacy gegarandeerd wordt. Er worden geen afschriften verstuurd naar uw huisadres, alle transacties zijn online via uw afschrift na te zien. Ook als U normaliter vanwege een zwarte lijst registraties geen bankkaart kunt bekomen is de Veritas kredietkaart een goede optie, tenslotte verkrijgt U geen krediet, maar heeft U verder wel de beschikking over alle voordelen van een MasterCard kredietkaart. U kunt gemakkelijk uitgavens scheiden door gebruik te maken van deze kredietkaart, het is zelfs mogelijk om door middel van diverse Veritas Prepaidkaarten saldo onderling te versturen. Zo kan er door de gehele familie controle behouden worden over de uitgaves. De Veritas prepaidkaart is verder ook voorzien van draadloos betalen, waardoor er eenvoudig draadloze betalingen kunnen verricht tot een limiet van 30 euro.

Viabuy Kredietkaart prepaidUiteraard kan de Veritas kredietkaart ook gebruikt worden in het buitenland, op vakantie. Zo kunt U gewoon geld opnemen en op die manier buitenlandse valuta bekomen. Let er wel op dat er kosten verbonden zijn aan het opnemen van geld in het buitenland, echter is een plastic kredietkaart altijd veiliger dan met cash geld rond te moeten lopen.

Aanvraag Vertitas prepaidkaart

De Veritas prepaid kredietkaart kan bekomen worden via onze website welke U automatisch doorstuurt naar de website van Veritas. De aanvraag verloopt volledig electronisch via het online formulier, waarna U de Veritas prepaidkaart thuis krijgt gestuurd. Na activatie van de kaart ontvangt U de Iban code waarna er saldo gestort kan worden op de kaart. Uiteraard kan ook gewoon het salaris of een deel daarvan gestort worden op de kaart.

Kosten Veritas kredietkaart

Voor het gebruik van de Veritas kredietkaart hanteert Veritas een beheerkost van 29,90 EUR voor een fysieke kaart per jaar. Verder worden er geen kosten in rekening gebracht voor verzending, activering of uitgifte. Geldopnames binnen de eurozone via de Veritas prepaid kredietkaart worden onderworpen aan een standaardbijdrage van 2,50 EUR. Buiten de eurozone wordt deze 2,50 EUR verhoogd met 1,99%. Voor het opladen wordt er een tarief van 2,49% berekend met een minimum van 5 euro.

De Veritas prepaid kredietkaart is een veilige en vertrouwde wijze van betalen. De kaart is reeds bij meer dan 500.000 personen in gebruik en heeft diverse jaren achtereen prijzen gewonnen als beste prepaidcard.


Vertitas Prepaid kaart aanvragen >>