De Hello Bank prepaid kredietkaart is een gratis prepaid kredietkaart voor alle jongeren beneden de 27 jaar. Naast een enorm voordelige wijze van betalen, vormt de Hello Bank prepaid kredietkaart een ruim aanvaarde betalingswijze.

Bekijk de Hello4you Prepaid kaart >> Vergelijk de Hello Bank kaart met andere kredietkaarten >>

Troeven Hello Bank prepaid kredietkaart

De Hello Bank prepaid kredietkaart wordt aanvaard binnen miljoenen fysieke winkels en webshops. De prepaid kredietkaart wordt immers aanvaard als betalingswijze in elk verkooppunt waar u per Mastercard kan betalen. Een ander voordeel van de Hello Bank prepaid kredietkaart is de beschikkingsvrijheid. Via de Hello Bank prepaid kredietkaart bent u nooit verplicht een welbepaald geldbedrag te besteden, maar kan u vrij de kaart opwaarderen met een geldbedrag tussen de 50 en 5.000 EUR. De Hello Bank prepaid kredietkaart is dan ook geen ‘kredietkaart’ in de eigenlijke betekenis van het woord. U kan nooit via de Hello Bank prepaid kredietkaart in het rood gaan. Het bedrag dat op de kaart staat, is het enige bedrag dat u kan uitgeven. De Hello Bank prepaid kredietkaart omschrijft zichzelf daardoor als de ideale betalingswijze voor jongeren. U loopt nooit het risico cashgeld te verliezen of bestolen te worden. De Hello Bank prepaid kredietkaart is immers niet gekoppeld aan een zicht- of spaarrekening.

Prepaid kredietkaart via Viabuy

Aanvraag Hello Bank prepaid kredietkaart

De Hello Bank prepaid kredietkaart kan bekomen worden via de website van Hello bank. Na het vervolledigen van het online formulier, neemt Hello Bank zelf telefonisch contact op om uw aanvraag te bevestigen. Van zodra de aanvraag gehomologeerd is, ontvangt de geïnteresseerde een bevestigingsmail om de kaart en bijhorende pincode via de interface aan te vragen. Binnen de 10 dagen na deze stap ontvangt u de prepaid kredietkaart aan huis waarna u kan starten met shoppen en betalen. Het opwaarderen van de Hello Bank prepaid kredietkaart kan eenvoudig per overschrijving vanaf een bestaande rekening. Het opwaarderen van het saldo per alternatieve betalingswijze is niet mogelijk.

Tarieven Hello Bank prepaid kredietkaart

Hello Bank Prepaid KredietkaartDe voornaamste troef van de Hello Bank prepaid kredietkaart is zijn kosteloos karakter onder de 27 jaar. Bent u actief als student en zoekt u een alternatieve betalingswijze? Of bent u als jongere net gestart met uw eerste baan? U betaalt 0 EUR jaarlijkse beheerkosten!

Hello Bank stelt ook geen aanmaak- of administratiekosten voorop. De kosten voor de creatie van de kaart worden intern verrekend via de gebruikstarieven. Transacties in een alternatieve valuta worden verrekend tegen 1,60%. De Hello Bank prepaid kredietkaart bevat tevens de mogelijkheid om geld af te halen. Voor geldopnames binnen de eurozone hanteert Hello Bank geen kosten. Geldopnames buiten de eurozone worden onderworpen aan een tarief van 1,60%. In tegenstelling tot de BNP Paribas prepaid kredietkaart betaalt u dus geen transactiekost van 3 EUR voor geldafhalingen via de prepaid kredietkaart. Is uw Hello Bank prepaid kredietkaart defect of gestolen? Hello Bank vervangt uw prepaid kredietkaart tegen een kost van 8 EUR per kaart.

Hello Bank is een merk van BNP Paribas Fortis, wat men kan merken bij het aanvraagproces van de Hello Bank prepaid kredietkaart. Het bekomen van een Hello Bank prepaid kredietkaart verloopt op identieke wijze als de prepaid kredietkaart van BNP Paribas Fortis. Evenwel is de Hello Bank prepaid kredietkaart aantrekkelijker door zijn voordeliger tarief. Als jongere betaalt men 0 EUR beheer- en administratiekosten voor de kaart.