Klik Hier om Prepaid Mastercards te vergelijken en aan te vragen >>

Prepaid Mastercard van Viabuy

Voor het moment is Mastercard de enige creditcardgigant die op de markt van prepaid kredietkaarten is gesprongen. Of je al dan niet te maken hebt met een prepaid Mastercard blijkt onmiddellijk als je de voorkant van de betaalkaart bekijkt. Staat er bovenaan links een logo van Mastercard vermeldt? Ja? Dan maak ook jij gebruik van de diensten van Mastercard. Grote kans daartoe, want vrijwel alle Belgische grootbanken zoals Axa, Belfius en Bpost werken met de kredietkaarten van Mastercard.

Kredietkaarten werden enkele decennia geleden geïntroduceerd om het betaalverkeer te vereenvoudigen. In plaats van steeds zorgen te moeten maken of je al dan niet over genoeg cash beschikt en of het loon reeds gestort is op de zichtrekening, lieten kredietkaarten toe je aankopen niet uit te stellen tot later. Je rekende vanaf dan je bestelling eenvoudig af met de verkoper per kredietkaart in plaats van met de klassieke betaalkaart. Iedereen tevreden: de verkoper ontving onmiddellijk zijn betaling (mits aftrek van een welbepaald kostenpercentage) van de creditcardgigant, de consument hoefde zijn aankoop niet uit te stellen en de kredietkaartverdeler kon enkele percentages van de winst opnemen. Wil je dus vlot betalen in een winkel tijdens het shoppen, niet voor onaangename verassingen komen te staan in supermarkten of veilig betalen op reis? Een kredietkaart geeft je al deze voordelen. Idem werken veel webshops tegenwoordig alleen per kredietkaart. Voor hen is het een verzekerde manier van verkopen. De betalingen zullen immers sowieso bij hen aankopen.

De Voordelen van een Prepaid Mastercard

Prepaid MastercardHet feit dat je te allen tijde de controle over het budget behoudt is één van de voordelen van een prepaid Mastercard in vergelijking met een klassieke betaalkaart. Gebruikers van een Mastercard prepaid kunnen immers maar enkel het budget uitgeven dat effectief op de kaart gestort is. Wanneer je dus betaalt per Mastercard prepaid ben je dus zeker nooit je budget te overstijgen tijdens het betalen van films, etentjes of shopping uitjes. Idem voor jongeren of studenten die minder verantwoord met geld kunnen omgaan. Ook zij kunnen zelf of mits medewerking van hun ouders een prepaid kredietkaart aanvragen. Via de Mastercard prepaid hou je hun uitgaven zeven dagen op zeven, 24 uur op 24 onder controle. Handig wanneer ze op schoolreis gaan of je hen wegwijs wil laten maken in de wereld van (online) betalingen.

Viabuy prepaid Mastercard

Een plus van de prepaid Mastercard is dat je kan genieten van de kennis en ervaring van Mastercard. Via Mastercard betaal je binnen 33 miljoen fysieke winkels, hotels en restaurants zonder probleem. Ook de tientallen miljoenen webshops die het internet telt, laten een betaling per Mastercard toe. Via de prepaid Mastercard bestel je dus probleemloos je favoriete dvd of muziek cd online, of boek je de vakantie voor komende zomer. Net als bij een klassieke betaalkaart, werkt een prepaid kredietkaart met een geheime code. Enkel jij beschikt over deze code en kan dus gebruik maken van de kaart. Bij verlies of diefstal kan je via cardstop (070 344 344) de Mastercard prepaid laten blokkeren. Het resterende saldo op de prepaid creditcard word nadien gewoon terugbetaald. Alle kredietkaarten van Mastercard bieden bij aankoop automatisch een bescherming tegen ongeval of diefstal tijdens de eerste 90 dagen na aankoop. Ook online aankopen worden via het Mastercard-netwerk gewaarborgd. Zo beschik je over een bescherming bij de niet-levering van of schade aan het gekochte goed.

Kortom, dankzij de Mastercard prepaid zit je goed op alle vlak. Enerzijds kan je genieten van de expertise en veiligheid van het Mastercard netwerk, daarnaast profiteer je van de voordelen van het prepaid-karakter. Onaangename afrekeningen of onverwachte kosten? Via de prepaid Mastercard is dat verleden tijd.

Klik Hier om Prepaid Mastercards te vergelijken en aan te vragen >>