De BNP Paribas prepaid kredietkaart staat ter beschikking van elkeen vanaf de leeftijd van 15 jaar. De BNP Paribas prepaid kredietkaart is met andere woorden een ideale manier om de uitgaven van zowel uw kind als uzelf onder controle te houden.

Bekijk de BNP Paribas Prepaid kaart >> Vergelijk BNP Paribas Fortis met andere aanbieders >>

Troeven BNP Paribas prepaid kredietkaart

Bnp Paribas Fortis Prepaid kredietkaartDe voornaamste troef van de BNP Paribas prepaid kredietkaart is dat ze vrij te verkrijgen is vanaf de leeftijd van 15 jaar. Zelfs wanneer men nog geen klassieke kredietkaart zou kunnen afsluiten, zou men via BNP Paribas Fortis reeds een prepaid kredietkaart kunnen bekomen. Evenwel is voor de BNP Paribas prepaid kredietkaart als minderjarige de handtekening van één van de ouders als goedkeuring vereist. De BNP Paribas prepaid kredietkaart hanteert tevens geen minimuminkomen. Als invalide of individu zonder beroep zou u dus eveneens de BNP Paribas prepaid kredietkaart kunnen bekomen.

Viabuy Kredietkaart prepaid

De BNP Paribas prepaid kredietkaart heeft een maximum opwaardeerbare limiet van 5.000 EUR. Gebruikers kunnen na het bekomen van de kaart vrij een bedrag tussen de 50 en 5.000 EUR overmaken naar de online portefeuille. De BNP Paribas prepaid kredietkaart wordt vlot aanvaard in fysieke winkels en webshops. Zowel winkels, hotels, restaurants als webshops aanvaarden de prepaid kredietkaart van BNP Paribas Fortis als betalingswijze of waarborg. De BNP Paribas prepaid kredietkaart bevat tevens de mogelijkheid om geld af te halen bij miljoenen geldautomaten in binnen- en buitenland.

De BNP Paribas prepaid kredietkaart beschikt daarenboven over een gebruiksvriendelijke interface. Via de interface kan u te allen tijde uw beschikbaar saldo raadplegen, uw saldo per overschrijving opwaarderen, alle transacties van de voorbije 6 maanden opvragen, een pincode instellen, de kaart blokkeren en/of een nieuwe aanvragen.

Aanvraag BNP Paribas prepaid kredietkaart

De BNP Paribas prepaid kredietkaart kan bekomen worden via de website van BNP Paribas Fortis. Na het vervolledigen van het online formulier, neemt BNP Paribas Fortis zelf telefonisch contact op om uw aanvraag te bevestigen. Van zodra de aanvraag gehomologeerd is, ontvangt de geïnteresseerde een bevestigingsmail om de kaart en bijhorende pincode via de interface aan te vragen. Binnen de 10 dagen na deze stap ontvangt u de prepaid kredietkaart aan huis waarna u kan starten met shoppen en betalen.

Tarieven BNP Paribas prepaid kredietkaart

Voor het gebruik van de BNP Paribas prepaid kredietkaart hanteert BNP Paribas Fortis een beheerkost van 25 EUR voor een fysieke kaart/2 jaar en 15 EUR voor een virtuele kaart/2 jaar. Dit bedrag moet niet vooraf worden overgemaakt, maar wordt automatisch in mindering gebracht van de eerste opwaardering van de kaart. Geldopnames binnen de eurozone via de BNP Paribas prepaid kredietkaart worden onderworpen aan een standaardbijdrage van 3 EUR. Buiten de eurozone wordt deze 3 EUR verhoogd met 1,60%. Betalingen in vreemde valuta worden verrekend aan 1,60%. Is uw BNP Paribas prepaid kredietkaart gestolen of defect? BNP Paribas Fortis vervangt ze voor 8 EUR per te vervangen kaart.

De BNP Paribas prepaid kredietkaart is een veilige en eenvoudige wijze van betalen. In vergelijking met andere kredietkaart uitgevers duurt het proces van het bekomen van de BNP Paribas prepaid kredietkaart iets langer. Evenwel zijn de tarieven van beheer en aanmaak lager dan deze van de doorsnee prepaid kredietkaart.