Klik Hier om Prepaid Kredietkaarten te Vergelijken en aan te Vragen >>

Kredietkaart van Viabuy aanvragenEen kredietkaart is een handig middel dat je overal ter wereld kan gebruiken. Bijna alle klassieke handelaars staan een betaling per VISA of mastercard toe. Laat staan de mogelijkheden op internet. Het betalen van kleding online, het boeken van reizen per internet, het bestellen van cd’s van je favoriete muziekgroep, de kredietkaart is niet meer weg te denken. Wie een klassieke kredietkaart wil aanvragen, wordt eerst gecontroleerd op zijn kredietwaardigheid. Wie een negatieve kredietwaardigheid heeft bij andere financiële instellingen zal niet meer in aanmerking komen voor een kredietkaart elders. Net daarom is prepaid kredietkaart aanvragen een aanrader. Bij een prepaid kredietkaart aanvragen wordt de kredietwaardigheid niet gecontroleerd en de aanvraag kan snel gedaan worden, zonder lange wachttijden en goedkeuringen.

Een kredietkaart is in se een betaalmiddel zoals een klassieke betaalkaart. Je rondt je shoppinguitje af en gaat om te betalen naar de kassa. Daar gebruik je in plaats van een gewone bankkaart nu de (prepaid) kredietkaart. De verdeler van de kredietkaart verschaft op dat moment een krediet aan de consument. Omdat het gaat om een ‘krediet’ in de feitelijke betekenis van het woord, moet dit krediet ook worden doorgegeven aan de centrale autoriteit. In België werd deze centrale rol toegewezen aan de Centrale voor Kredieten aan Particulieren (CKP). Heb je geen achterstaande betalingen bij één of meerdere kredietverstrekkers? Dan zal er geen enkel probleem zijn om een prepaid kredietkaart aanvragen te doen. Anders ligt het wanneer je reeds elders een betaalachterstand hebt opgebouwd. Om zowel de consument als nieuwe kredietverstrekker te beschermen, zijn de mogelijkheden qua nieuwe kredieten beperkt.

Online Een Prepaid Kredietkaart Aanvragen

Prepaid Kredietkaart AanvragenWanneer je een kredietkaart aanvraagt, zal de financiële instelling deze kredietachterstand kunnen inkijken. Het zijn zij uiteindelijk die oordelen of de consument effectief deze kredietkaart krijgt. Gelet op de economische crisis, de vele kredietachterstallen die er reeds opgebouwd zijn en beperkte mogelijkheden om kredieten te verkrijgen, zullen financiële instellingen eerder terughoudend zijn wanneer consumenten nog elders kredieten hebben openstaan. Wanneer je op de klassieke manier geen kredietkaart kan krijgen, resten er nog twee mogelijkheden. Ofwel doe je beroep op een financieel tussenpersoon die geen toetsing qua kredietwaardigheid hanteert, ofwel kies je voor de prepaid kredietkaart. Aanbieders die geen toetsing doorvoeren, zullen je met open armen ontvangen. Niet alleen jij tevreden als consument, maar ook zij. Zulke aanbieders hanteren vaak hogere kosten en rentes dan de gekende financiële instellingen. Weigeren klassieke financiële instellingen jou een krediet? Denk dan twee maal na wat daarvoor de reden kan zijn. Een recente evolutie is echter die van de prepaid kredietkaart. Via een prepaid creditcard aanvragen gebeurt er geen toetsing qua kredietwaardigheid, maar wordt er ook geen echt krediet geopend. De consument kan via de prepaid kredietkaart enkel het bedrag uitgeven dat eigenlijk eerst op de kredietkaart is gestort. Vergelijk het als bellen en smsen met een prepaid herlaadkaart: je kan alles naar hartenlust doen tot de limiet is bereikt.

Viabuy kaart aanvragen

Een prepaid kredietkaart aanvragen is heel eenvoudig. Ofwel bestel je de kredietkaart online, ofwel wend je je tot het loket van je bankinstelling. Door een online aanvraag heb je reeds in tien minuten tijd een prepaid kredietkaart bestelt. De aanvrager ontvangt per e-mail een bevestiging met daarbij een rekeningnummer en mededelingen waarheen hij de kosten van de prepaid kredietkaart kan storten. Na enkele dagen wordt de prepaid kredietkaart ofwel in een lokaal filiaal ofwel thuis bezorgd. Idem voor de bijhorende code. Ter bevestiging zal de kaarthouder uitgenodigd worden zich te identificeren met zijn identiteitskaart in het kantoor. Wanneer al deze stappen doorlopen zijn, volstaat het zich online aan te melden via de website van zijn instelling om de prepaid creditcard aanvragen af te ronden. Vanaf dan kan je online nagaan wat het nog beschikbare saldo is, geld storten richting de prepaid kredietkaart en de kaart online beheren.