Financiële vrijheid. Het is iets waar we allemaal van dromen. Nochtans is het via de DB Card prepaid kredietkaart niet langer een droom. Voor slechts 9,50 EUR aan jaarlijkse kosten ontvangt u de DB Card prepaid kredietkaart, een kredietkaart met een maximale limiet van 2.500 EUR die op identieke wijze werkt als een gewone kredietkaart.

Vergelijk de DB Card met andere aanbieders >>

Troeven DB Card prepaid kredietkaart

DB Card prepaid kredietkaartDe DB Card prepaid kredietkaart is een ruim aanvaarde betalingswijze. In totaal wordt de prepaid kredietkaart aanvaard voor bestellingen en betalingen in 32 miljoen fysieke winkels en webshops. De DB Card prepaid kredietkaart staat tevens toe om geld af te halen bij circa 1,5 miljoen geldautomaten in België en daarbuiten. Een ander voordeel van DB Card prepaid kredietkaart is dat ze er nagenoeg identiek uit ziet als een gewone kredietkaart. Prepaid kredietkaarten hebben door hun eigen systeem van werken regelmatig het probleem dat kleinere winkeliers of hotels ze niet wensen te aanvaarden. De zekerheid van de DB Card prepaid kredietkaart is immers een beperkte zekerheid, voor zover er beschikbaar geld op de kaart staat. De DB Card prepaid kredietkaart is echter op identieke wijze bedrukt als een gewone Visa of Mastercard kredietkaart, waardoor u naar hartenlust kleine bedragen kan betalen in bemande tankstations, bemande tolpoorten, treinstations en bioscopen. Het opwaarderen van het saldo kan eenvoudig via iDeal, overschrijving, betaalkaart of reeds bestaande kredietkaart.

een Viabuy prepaid kaart aanvragen

De DB Card prepaid kredietkaart werkt via een pincode die bij elke betaling dient ingegeven te worden. Naast een ruim aanvaarde betalingswijze, is de DB Card prepaid kredietkaart met andere woorden ook een veilige manier van betalen. DB Card prepaid kredietkaart verstuurt tevens geen afschriften per post. Alle info kan geraadpleegd en/of gewijzigd worden via de online interface. Voor mobiele gebruikers beschikt DB Card prepaid kredietkaart over de pocket2pocket app, een applicatie waarmee u uw saldo kan raadplegen, de transactiegeschiedenis kan bekijken, uw kaart kan opladen en fondsen kan delen met vrienden.

Tarieven DB Card prepaid kredietkaart

Het bekomen van de DB Card prepaid kredietkaart is gratis. U betaalt met andere woorden voor de kaart geen activatiekosten. Als jaarbijdrage hanteert DB Card prepaid kredietkaart een bijdrage van 9,50 EUR. Het gebruiken van de kaart en bijhorende pincode binnen de eurozone is gratis. Voor betalingen en het gebruik van de pincode in het buitenland, rekent DB Card prepaid kredietkaart een kost van 0,35 EUR aan. Geldopname via de DB Card prepaid kredietkaart kan tegen een tarief van 2,00 EUR binnen de eurozone. Buiten de eurozone geldt een uniform tarief van 2%. Uw kaart verloren of gestolen? DB Card prepaid kredietkaart vervangt de prepaid kredietkaart tegen een kost van 10 EUR per kaart.

Op zoek naar een prepaid kredietkaart die wereldwijd zonder aarzelen aanvaard wordt? Zoekt u een kredietkaart zonder BKR-toetsing of controle van uw inkomsten? Een prepaid kredietkaart die u kan opwaarderen per iDeal? De DB Card prepaid kredietkaart voldoet aan elk van deze eisen.