De Viabuy prepaid kredietkaart omschrijft zichzelf als de kredietkaart voor iedereen. Voor het bekomen van deze Mastercard is het niet vereist dat de aanvrager een BKR-toetsing ondergaat of zijn inkomsten kan staven. De kaart kan op eenvoudige en vertrouwelijke wijze via het internet bekomen worden.

Bekijk de Viabuy prepaid kredietkaart >> Vergelijk Viabuy met andere aanbieders >>

Troeven Viabuy prepaid Mastercard

De Viabuy prepaid Mastercard omschrijft zichzelf als een prestigieuze en veilige manier van betalen. In plaats van contant geld mee te dragen, kan u via de Viabuy prepaid kredietkaart eenvoudig kleine en grote betalingen verrichten onder beveiliging van een pincode. De mogelijkheden van de kredietkaart zijn eindeloos: u kan betalingen in fysieke winkels en webshops verrichten, overschrijvingen verrichten of cash geld afhalen.

Aanvraag Viabuy prepaid kredietkaart

Viabuy prepaid kredietkaartVoor het bekomen van een Viabuy prepaid kredietkaart geldt geen kredietcheck of test van voldoende inkomsten. De kredietkaart staat ter beschikking van iedereen, ongeacht de hoogte van uw inkomen. Ook maakt de Viabuy prepaid kredietkaart geen onderscheid tussen laag- en hoogverdieners. Iedereen kan kiezen tussen een zwarte of gouden kredietkaart met opdruk. Voor het gebruik betaalt u jaarlijks voor een Viabuy prepaid kredietkaart 19,90 EUR. De Viabuy prepaid kredietkaart hanteert een éénmalige aanmaakkost van 69,90 EUR. Dit bedrag hoeft u niet vooraf over te maken, maar wordt automatisch in mindering gebracht wanneer u voor de eerste maal geld overschrijft naar de prepaid kredietkaart. Een tweede bijkomende kredietkaart kan bekomen worden voor 14,90 EUR.

Viabuy prepaid Mastercard aanvraag

De Viabuy prepaid Mastercard valt uiterlijk gezien niet te onderscheiden van een klassieke Mastercard. Prepaid kredietkaarten hebben vaak het probleem dat ze door bepaalde winkeliers niet aanvaard worden, zoals bijvoorbeeld een autoverhuurbedrijf. De opdruk van de Viabuy prepaid kredietkaart is echter identiek aan deze van een gewone Mastercard, waardoor u niet te maken heeft met deze problemen.

Tarieven Viabuy prepaid Mastercard

Zoals hierboven reeds vermeld, betaalt de gebruiker van een Viabuy prepaid kredietkaart per jaar 19,90. Voor het gebruiken van de kaart in fysieke winkels en webshops is geen kost verschuldigd. Betalingen in vreemde valuta worden verrekend aan 2,75%. Voor het opnemen van geld rekent Viabuy 5 EUR standaardfee aan. In principe zijn er geen opwaardeerkosten wanneer men de Viabuy prepaid kredietkaart opwaardeert. Voor opwaarderingen via meer specifieke betalingsmethodes zoals een andere kredietkaart of Paysafecard, schommelt de kostprijs tussen de 1,75 en 8,75%. Het is dus aangeraden om de Viabuy prepaid Mastercard per klassieke overschrijving te opwaarderen.

Op zoek naar een prepaid kredietkaart ter aanvulling of vervanging van uw bestaande Mastercard of Visa kredietkaart? Of loopt u elders het risico geen kredietkaart te krijgen omwille van een negatieve BKR-toetsing of onvoldoende inkomsten? Via de prepaid kredietkaart van Viabuy bekomt u een prepaid kredietkaart zonder lastige vragen en hoge tarieven. Gedurende de eerste drie jaar betaalt u 0 EUR beheerskosten.